RnR Records vam predstavlja – Huti Ota Tre

RnR Records vam predstavlja – Huti Ota Tre

RnR Records vam predstavlja – Huti Ota Tre

Jedan od najistaknutijih sastava koji dolazi iz Zaječara je Huti Ota Tre. Postoje od 01.12.2012-te godine (nastali su u garaži), a predvodi ih ključna ličnost postave – frontman/pevač Vorda Višnjarski. Bend je u jednom periodu imao zastoj u karijeri, zbog tragičnog odlaska gitariste Floksija, ali su se tokom vremena stvari unutar njihovih redova konsolidovale i grupa je na opšte zadovoljstvo brojnih gradskih fanova i pristalica, nastavila sa daljim delovanjem.

 

Imali su uspešne i primećene nastupe na više ovdašnjih i regionalnih festivalskih happeninga – finale BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, Bunt Rok Festivala, kao i polufinala Music Testa i banjalučkog Demofesta dva puta. 10.02.2017-e na dan Floksijevog rođenja, njemu u čast, objavljuju u digitalnoj varijanti istoimeni debi album sa 7 songova, simbolično, kao prva cifra u imenu benda.

R.br. Ime kompozicije Muzika Tekst
1 Simbolika Huti Ota Tre Davor Jevtić
2 Daj mi da ti dam Huti Ota Tre Davor Jevtić
3 Ostajte ovde Huti Ota Tre Davor Jevtić
4 Pionir Huti Ota Tre Davor Jevtić
5 Prljavo Huti Ota Tre Davor Jevtić
6 Garaža Huti Ota Tre Davor Jevtić
7 Kao ljudi Huti Ota Tre Davor Jevtić

Njihov izraz predstavlja autohtonu kombinaciju više stilskih varijanti, od alter rocka, preko post new wave-a, 90’s rocka i novijih tendencija. Muzički i izvođački konstantno napreduju što se jako dobro primeti ako pogledate  njihove koncertne nastupe. Sigurni u sebe, Huti Ota Tre snažnim koracima „grabe“ napred. Trenutno dejstvuju u sledećem sastavu: Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Stefan Mitrović – gitara i Davor Jevtić – vokal.