RnR Records vam predstavlja – Vanja Orlandić

RnR Records vam predstavlja – Vanja Orlandić

RnR Records vam predstavlja – Vanja Orlandić

Gitarista Vanja Orlandić predstavlja netipičnu muzičku pojavu na crnogorskom i regionalnom muzičkom nebu. On je gitarista, može se reći, takozvanog laid back stila i instrumentalista koji na pravi način zna da pogodi emociju i atmosferu kroz svoje instrumentalne teme. Veovali ili ne, tek njegova diskografska priča je aktivna od 2010-e godine, a do sada je objavio u „on line“ varijanti čak 11 izdanja. Sasvim sigurno radi se o aktivnosti jednog umetnika koja je retka na ovim prostorima.

Vanja  kombinuje idiome bluesa, rhythm and bluesa i rock varijanti u svojim temama, ne retko na autentičan način uspevajući da citira i one gitarističke uzore iz zlatnog perioda 60-ih i 70-tih godina prošlog veka.

„R’n’R Records“ kreće u saradnju sa gospodinom Orlandićem na zajedničko zadovoljstvo, pri čemu jedan od ciljeva je i šira promocija muzičkog legacy-ja, gitariste nastanjenog u poznatom lučkom gradiću Baru. Ne oklevajte da se upoznate sa bogatim opusom ovog muzičara i instrumentaliste.

Sve albume Vanje Orlandića, kao i ostala izdanja RnR Records mogu se naći na brojnim relevantnim prodajnim i streamovanim internacionalnim digitalnim portalima:

http://phonofile.link/closer-to-you

http://phonofile.link/comin-home

http://phonofile.link/i-fell-free

http://phonofile.link/north-star

http://phonofile.link/up-there

http://phonofile.link/three-of-a-kind

http://phonofile.link/reason-to-believe

http://phonofile.link/yeah-1

http://phonofile.link/slight-return

http://phonofile.link/whats-happening-1