RnR Records vam predstavlja – Sanitarium

RnR Records vam predstavlja – Sanitarium

RnR Records vam predstavlja – Sanitarium

Beogradski sastav Sanitarium krenuo je sa svojom pričom marta meseca 2016-e. Bend je sačinjen od ekipe koja je imala ranije zapaženo iskustvo, a postavu čine profesionalci koji znaju šta hoće i koliko mogu. Pobednici su kao i zapaženi učesnici nekolicine nacionalnih i regionalnih demo i takmičarskih manifestacija.

Muzički su orijentisani ka sirovoj i neuvijenoj varijanti intersantne kombinacije metala u većoj i punka i rock elemenata u manjoj meri. Kod Sanitarijuma nema nepotrebnih kalkulacija, a prava slika o bendu dobija se uvidom u njihov live performance, koji predstavlja ujedno i najjače oružje.  Marta 2018-te, objavljuju svoj prvi singl sa 2 songa naziva „Depresija besa“, koji izlazi za „RnR Records“. Pesme sa prvog singla možete poslušati na YouTube kanala RnR Records Serbia – https://www.youtube.com/results?search_query=rnr+records+serbia

R.br. Ime kompozicije Trajanje Muzika Tekst
1. Ja hoću više 3:20 Marko Narančić,

Slaviša Ivković

Slaviša Ivković
2. Revolt 3:15 Marko narančić Nenad Živković

Bend Sanitarium su: Nenad Živković Žile – vocal, Marko Narančić Narke – gitara, Uroš Pajić Paja– gitara, Viktor Kiralj – bas gitara, Bojan Nikolić Ćela – bubanj i Miloš Bajić – bubanj.

Singl grupe Sanitarium „Depresija besa“ u izdanju RnR Records može se naći na brojnim relevantnim prodajnim i streamovanim internacionalnim digitalnim portalima –  http://phonofile.link/sanitarium. RnR Resords Team.

Naš YouTube kanal : https://www.youtube.com/channel/UCTxwoAEASxdJ6O5jTvbaEyA

Kontakt mejlovi i brojevi telefona:

sanitariumbend666@gmail.com

narkeman.lol@gmail.com