RnR Records vam predstavlja – Trnje

Bend je u 2017. učestvovao i u projektu „Music is Great“/“Influences“ kojim je Ambasada Velike Britanije u Beogradu obeležila 180 godina diplomatije sa Republikom Srbijom muzičkim izdanjem uticaja britanske kulture na muziku u Srbiji. To je rezultiralo sjajnim albumom, a mi smo učestvovali sa obradom pesme „I started a joke“, originalno izvođene od strane Bee Gee’s-a..

Muzički se oslanjaju na varijante punk rocka/melodic punka, kojeg tretiraju na vrlo moderan i urban način. Iako je sam pristup okrenut sadašnjem trenutku, dosta influenci i idejnih rešenja vuku kaa zlatnom periodu prve generacije punka. Do sada su objavili jedno full-length izdanje, a članovi postave su takođe vrlo uključeni u ostale aktivnosti u samom  communityju. Njihovi live nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sastav se konstantno razvija i postaje sve traženijim aktom. Dođite, pogledajte ih „uživo“, čujte njihove snimke i uverićete se, kako se Trnje nijednog trenutka “ ne šali“.

Konačno juna 2017. godine album “Bes u Beogradu” objavljen je pod etiketom “RnR Records”. Na njemu se nalazi devet pesama.

R.br. Ime kompozicije Trajanje Muzika Tekst
1. Probudi se 2:54 Luka Rašković, Saša Otašević L. Rašković, A. Ćelap
2. Nemam ja ništa sa tim 2:25 Luka Rašković Luka Rašković
3. There`s a Sun 3:47 Luka Rašković Luka Rašković
4. Čekam te 4:10 Luka Rašković, Saša Otašević Luka Rašković
5. Tell me 3:04 Luka Rašković Luka Rašković
6. Kaži mi kaži 2:45 Luka Rašković Jovan Jovanović Zmaj
7. Try 3:53 Luka Rašković Luka Rašković
8. Nema izlaza 2:50 Luka Rašković Luka Rašković
9. Obori me sa nogu 5:45 Luka Rašković, Saša Otašević Luka Rašković

Trnje su: Luka Rašković – bas gitara i vocal, Igor Pašalić – gitara, Ivan Ivanovski – gitara i Marko Ajkula Ilić – bubanj.