RnR Records vam predstavlja – Twin Souls

RnR Records vam predstavlja – Twin Souls

RnR Records vam predstavlja – Twin Souls

Twin Souls čine žensko-muški duo Maja i Saša Stojanović. Zajedno imaju veliko prethodno muzičko iskustvo, koje uključuje i dva objavljena albuma, kao i karijeru koja je krenula početkom 90-tih godina prošlog veka. Treba takođe istaći sa velikim respektom da saxofonista, kompozitor i aranžer Saša Stojanović svoje prve profesionalne muzičke korake imao je davnih 70-tih godina, a njegova kontinuirana karijera imala je svoj odgovor i kroz diskografsku priču. U zajedničkom sastavu/projektu Maja je  pored autorstva zadužena za sviranje klavijatura kao i pevanje.

Twin Souls kombinuju elemente  80’s electro popa sa modernim pop tendencijama. Izražena melodičnost, snažna harmonizacija i ubedljivi aranžmani, karakterišu materijal koji se našao na njihovom istoimenom EP izdanju na kome se nalaze četiri pesme: Od nule, Oprostila bih, Sad soul i Ja sam ti sve. Muziku su radili Maja Stojanović i Saša Stojanović, a za tekstove, aranžmane i produkciju bila je zadužena Maja Stojanović.

R.br. Ime kompozicije Trajanje Muzika Tekst
1. Od nule 4:38 Maja i Saša Stojanović Maja Stojanović
2. Oprostila bih 3:55 Maja i Saša Stojanović Maja Stojanović
3. Sad Soul 4:15 Maja i Saša Stojanović Maja Stojanović
4. Ja sam ti sve 4:13 Maja i Saša Stojanović Maja Stojanović


Twin Souls jasno i hrabro ulaze u svoju novu muzičku avanturu, sa pesmama koje su jednako prihvatljive za one starije i mlađe  generacije, kao i ljubitelje electro pop tendencija.

Ostavite odgovor