RnR Records vam predstavlja – Letcite

Grupa Letcite (Piloti) je osnovana 2011 -te godine u malom gradu Slivnica, 30 kilometara od Sofije. Tada su Nikola (čiji je otac poreklom  iz Niša), Radoslav i Radostin počeli  da rade na svojim prvim pesmama. Godinu dana kasnije grupi se priključuje i Dimitar a malo kasnije i Ivo. U tom sastavu bend svira u dolazećem periodu  uglavnom po Sofijskim klubovima, kao i po  festivalima.

2016 -te godine izlazi prvi album pod imenom “Golqmata igra”(Velika igra) sa 13 pesama kao i dva spota za numere Iskam”(Zelim) i “Dokoga” (Do kada). Malo posle izdavanja albuma, bas-gitarista benda Radostin napušta postavu, a na njegovo mesto Nikola počinje da svira bas i  peva. Četvoročlani sastav nastavlja svoj put i uspeva da se istakne na bugarskoj punk-rock sceni.

Nastavlja da radi na novim pesmama i u jesen 2018-te godine snima materijal  za svoj drugi album “Stupka napred” (Korak napred). Takođe, realizovan je i spot za pesmu “Tova sam az” (To sam ja).

R.br.

Ime kompozicije Trajanje Muzika

Tekst

1.

Това съм аз 03.21 група Летците група Летците
2. Блудница 03.16 група Летците

група Летците

3.

Хляб и свобода 03.36 група Летците група Летците
4. Докрай ще вървя 02.46 група Летците

група Летците

5.

Потенциал за провал 03.11 група Летците група Летците
6. Малкият град 04.11 група Летците

група Летците

7.

Стига вече 02.36 група Летците група Летците
8. Кораби 03.56 група Летците

група Летците

9.

Няма нищо 02.21 група Летците група Летците
10. Старият музикант 05.01 група Летците

група Летците

Novi album sadrži 10 numera i objavljuje ga beogradska izdavačka kuća “R’n’R records”. Članovi sastava Letcite su puni mladalačke energije i željni dokazivanja, Me propustite da proverite, kako to oni rade!